OVER ONS

De V in onze naam staat voor Vehicle. Niet voor niets, want voor elk elektrisch voertuig hebben wij een laadoplossing!
Vakmanschap, korte lijnen en duidelijke afspraken: dát is V-charge. Wij zijn een jong bedrijf (maar wel met jarenlange ervaring!) in het hart van het land.
Bij ons krijgt u altijd een merkonafhankelijk advies, want elke situatie vraagt nu eenmaal om een eigen aanpak. Het technische werk? Dat doen onze eigen monteurs. Alles is in eigen beheer en dus heeft u altijd één vast aanspreekpunt. Dat schakelt eenvoudig en snel!

ONZE WERKWIJZE

Advies, voorbereiding en installatie: V-charge regelt het.
Het begint met keuzes maken. Wordt het een paal- of wandlader?
Wat is de beste plaats? En welk merk en type past het beste bij uw situatie? Onze technische specialisten adviseren u graag. Vervolgens de installatie:
wij coördineren de voorbereidende werkzaamheden en zorgen voor een perfect geïnstalleerde, veilige lader. Uiteraard gebruiksklaar. En ook voor het onderhoud schakelt u V-charge in.
Eén aanspreekpunt: snel en overzichtelijk!

lees meer
Een laadoplossing van V-charge betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen en is een uitstekende service voor uw bezoekers en medewerkers!
TED DE KLEIN EN JOHN VAN DER MEIJDEN

WAAROM V-CHARGE

MAATWERK

MAATWERK

Bij V-charge bent u geen
nummer – en dat merkt u.
U heeft één vast aanspreekpunt, krijgt persoonlijk advies en altijd een maatwerk
laadoplossing.
EXPERTISE

EXPERTISE

Jarenlange ervaring en gekwalificeerd personeel: met V-charge bent u verzekerd van een uitstekende, veilige laadoplossing! Wij zijn UNETO-VNI en SEI-
gecertificeerd en werken
conform NEN 1010 en NEN3140.
MERKONAFHANKELIJK

MERKONAFHANKELIJK

V-charge voert een breed assortiment laders en werkt merk onafhankelijk. Samen kijken we naar uw wensen en bepalen we de voor u beste laadoplossing.
VOLLEDIG ONTZORGD

VOLLEDIG ONTZORGD

Een laadpunt aanschaffen en laten installeren: u heeft er geen omkijken naar. V-charge heeft alles in huis om u van A tot Z te ontzorgen, van gediplomeerde monteurs tot al het benodigde materieel.

 

VOOR DEALERS

U verkoopt elektrische auto’s of andere elektrische voertuigen? Dan wilt u deze veilig en snel kunnen opladen, of dit nu in uw showroom is of daarbuiten. De beste laadoplossing vindt u bij V-charge. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en ontvang een advies op maat!

 

[/cherry_col]